A vezetőség Magyarországon

A GRENKE magyarországi vezetősége komoly szakértelemmel és tapasztalattal rendelkezik számos különböző területen. Ez segít az ügyfeleknek, partnereknek és az érdekelt feleknek, hogy új távlatok nyíljanak meg előttük.

Ügyvezető igazgatók Magyarországon

A GRENKE két üzleti területtel, a lízing illetve a faktoring szolgáltatással képviselteti magát Magyarországon. A lízing szolgáltatást a GRENKELEASING Magyarország Kft., a faktoring szolgáltatást a GF Faktor Zrt. céges kereteiben biztosítja. Itt megismerheti a vezetőséget.

Nemes Krisztián

Ügyvezető igazgató
(Lízing)

Nemes Krisztián 2011-ben csatlakozott a Grenkeleasing Magyarország Kft-hez ügyvezető igazgatóként. Hozzá tartozik a társaság adminisztrációjának és értékesítésének irányítása.

Baltay Zsombor

Igazgatóság elnöke
(Faktoring)

Baltay Zsombor 2006 óta dolgozik a GRENKE csoportnál, és 2006 és 2011 között maga építette fel tulajdonos ügyvezetőként a ma is sikeresen működő magyarországi GRENKE LEASING céget. Ennek során jött rá, hogy Magyarországon nemcsak eszközalapú finanszírozásra van szükségük a vállalatoknak, hanem faktoringra is. Ez idő alatt széles körű üzleti kapcsolatrendszert épített ki, sok partnere és barátja van az üzleti élet szereplői között, ami nagy segítséget jelentett a sikeresen működő GRENKE új faktorcég felépítésében, amely mára a hazai piac fontos szereplője.

Hívjon minket

Lépjen velünk kapcsolatba:

+36 1 235 7041

H – P: 8:00 – 18:00

whitepaper

A GRENKE AG igazgatótanácsa

Tudjon meg többet a GRENKE AG igazgatói tanácsáról és felügyelő bizottságáról.