GRENKE az intézményeknek

Biztosítjuk az önkormányzatok, iskolák és szociális intézmények számára a szükséges szabadságot. Ugyanezt tesszük klubok, politikai pártok, egyesületek, vallási intézmények és azok szervezetei számára is. Mindezt személyre szabott, egyenlő félként nyújtott személyes tanácsadással érjük el.

Kiváló feltételek és egyszerű feldolgozás

A GRENKE jó ideje személyre szabott finanszírozási megoldásokkal segít számos önkormányzatnak és intézménynek.

Támaszkodhat a tapasztalatunkra

Önnek a tények számítanak. Éppen ezért megfelelő a GRENKE az Ön számára. Az emberek nemcsak az elmúlt több, mint 40 év során az állami szervekkel való együttműködés által szerzett szakértelmünk miatt értékelnek bennünket, hanem amiatt is, mert személyesen nyújtunk segítséget ügyfeleinknek a legelső kapcsolatfelvételtől kezdve a szerződés lejártáig. Ez megnyugtató, amikor a pénzügyek felelős kezeléséről van szó. Jártasak vagyunk az intézmények költségvetési igényeit illetően. Lehet tehát bármilyen oka, amiért még nem vette fontolóra a GRENKE-vel való együttműködést? Nincs egy sem? Várjuk az Önnel való beszélgetést.

A GRENKE-nél jó kezekben van

Tapasztalt

Átlátható

Személyes

Testre szabott

Tapasztalt

Átlátható

Személyes

Testre szabott

Hívjon minket

Lépjen velünk kapcsolatba:

+36 1 235 7041

H – P: 8:00 – 18:00

Szolgáltatásaink segítenek
a fejlődésben

Legyen szó területi értékesítésre szánt 3D nyomtatókról és laptopokról vagy éppen vendéglátóipari eszközökről, a GRENKE finanszírozási megoldásaival növelheti eredményességét, javíthat versenyhelyzetén és tökéletesebb munkahelyi légkört teremthet.

GRENKE: A TAPASZTALAT BIZALMAT ÉPÍT

A GRENKE biztosítja Önnek a vállalkozói szellemhez szükséges teret. Személyre szabottan és kedvező feltételekkel.

Az Ön sikere motivál bennünket

1978 óta lelkesen segítünk az olyan vállalkozásoknak, akik szeretik elintézni a dolgokat. A GRENKE egy sokoldalú segítő, aki támogatja a kis- és középvállalkozásokat. 

Teljesen mindegy, hogy az iparban, a kiskereskedelemben vagy a szolgáltató ágazatban dolgozik. Tapasztalatunkra bátran támaszkodhat.

Választható termékmegoldások

Nagyszerű szolgáltatásainkkal előremozdíthatjuk üzleti tevékenységét: