A GRENKE Magyarországon

A vállalkozó szellem nagy múltra tekint vissza nálunk. A GRENKE-t a németországi Baden-Badenben hozták létre 1978-ban. Első magyarországi irodánk 2006-ban nyílt meg.

Hadd könnyítsük meg Önnek
a dolgokat

Nehéz halogatni egy olyan ötletet, amelynek eljött az ideje. A GRENKE által kínált megoldások immár mintegy 40 éve biztosítanak pénzügyi keretet az üzleti sikerekhez – gyorsan, könnyedén és személyes odafigyeléssel.

Lízing és faktoring egy kézből

A nagy dolgok gyakran szerény kezdetekre vezethetők vissza. Mindössze arra van szükség, hogy az emberek magabiztosan, pénzügyi szabadság birtokában úttörő munkát végezhessenek.

A GRENKE-nél ízig-vérig vállalkozók vagyunk. Ezért szeretünk merészek lenni, egyúttal pedig támogatni ügyfeleinket. Mindegy, hogy csúcsteljesítményű informatikai berendezéseket szeretne lízingelni, vagy likvid szeretne maradni a személyre szabott faktoring megoldásokkal, a GRENKE mindezt, sőt, még ennél is többet kínál. Különösen jók vagyunk abban, hogy több kisebb szerződést célzottan kezeljünk. Személyes jelleget kölcsönzünk a folyamatoknak, és ugyanazt a vállalkozó szellemű, lelkes hozzáállást tanúsítjuk, amely Önt is mozgatja.

Az évek során jelszavunk – „Fast. Forward. Finance.” – az egyik vezető szolgáltatóvá tett bennünket az ágazatunkban. Azonban ettől még nem törekszünk kevésbé arra, hogy fáradhatatlanul új megoldásokat dolgozzunk ki, ezzel segítve ügyfeleinket.

A Grenke számokban*

Bárhol tartózkodjék is, a GRENKE az Ön helyi partnere. A számok önmagukért beszélnek:

2
Üzleti területek Magyarországon: lízing és faktoring
2
Magyarországi kirendeltségek
2006
A GRENKE Magyarországon, Budapesten is jelen van
23
Alkalmazottak Magyarországon

* 2023 december 31-i állapot

A GRENKE az Ön közelében

Könnyen megtalál bennünket. Válassza ki országát, adja meg települését, és megkapja az Önhöz legközelebbi GRENKE iroda részletes kapcsolattartási adatait.

Hívjon minket

Lépjen velünk kapcsolatba:

+36 1 235 7041

H – P: 8:00 – 18:00

Üzleti területeink

Mindegy, hogy lízingről vagy faktoringról van szó, mindig rendelkezünk olyan személyre szabott megoldással, amellyel nagyobb szabadságot tudunk biztosítani, hogy az Ön üzleti elképzelései szárnyalhassanak.

Valami más, ami még érdekes lehet Önnek

A GRENKE-re mindig számíthat, mert tapasztalatunkat, szakértelmünket és maximális elkötelezettségünket kínáljuk Önnek. Itt többet megtudhat – vagy forduljon hozzánk.