GRENKE a kezdő vállalkozások számára

Építse üzleti elképzelését stabil pénzügyi alapokra. A GRENKE tapasztalt szakértőnek számít a kezdő vállalkozásoknak adott pénzügyi tanácsadás és támogatás terén.

Nagy tervei vannak, viszont pénzügyi lehetőségei továbbra is korlátozottak – mi a teendő? Mi a GRENKE-nél nem gondoljuk, hogy minden kezdetnek szükségszerűen nehéznek kell lennie. Finanszírozási megoldásainkkal kezdő vállalkozását rugalmasan, gyorsan, megfizethető áron és minimális adminisztrációval tudja elindítani.

Mindegy, hogy irodáját, praxisát vagy műhelyét szeretné kialakítani, személyre szabott megoldásokra számíthat, melyek már a kezdetektől kikövezik a siker felé vezető utat.

Önnek elképzelései vannak, nekünk pénzügyi szakértelmünk

Csinálja azt amiben a legjobb, és hagyja, hogy egy tapasztalt partner intézze a pénzügyi dolgokat.

Mire vár még?

Szeretné franchise-vevőként kezdeni tevékenységét? Úgy gondolja, hogy a dolgok csakis jól alakulhatnak, ha van egy kereskedelmi vállalkozása? Szeretné megvalósítani az álmát saját domainen? Ha igen, akkor egy jó üzleti elképzelés és egy észszerű üzleti terv mellett mindenekelőtt egy hozzáértő partnerre van szüksége.

Mivel a GRENKE több ezer sikeres projektet tudhat maga mögött, tudja, hogyan segíthet Önnek megtenni az első lépéseket kezdő vállalkozóként.

Megoldások kezdő vállalkozások számára

’Hogyan tudom gyorsan felépíteni a vállalkozásomat, ha egyelőre nincsenek ügyfeleim vagy bevételem?’ Például így:

Hívjon minket

Lépjen velünk kapcsolatba:

+36 1 235 7041

H – P: 8:00 – 18:00