Pénzügyi lízing

Járjon mindig versenytársai előtt a legmodernebb berendezésekkel, rugalmasan és megfizethető áron.

Kis részletek a nagy befektetések helyett

Élvezze azt a szabadságot, hogy rögtön azt teheti, amit jónak lát. A lízinggel Önnek mindössze annyit kell tennie, hogy kiválasztja az előnyben részesített futamidőt és már kész is van. Ez milyen előnyökkel jár Önre nézve? A tervezéshez szükséges biztonság, kis részletek és a választás szabadsága a futamidő lejártával.

Rugalmas

24, 36, 48 vagy 60 hónap? Ezt Ön dönti el.

Könnyen tervezhető

Fix havi részletek – megfizethető és könnyen tervezhető megoldás.

Személyes

Személyre szabott lízing, tanácsadási szolgáltatásokkal együtt.

Naprakész

Egyszerűen lecserélheti eszközeit, amikor szükséges.

Rugalmas

24, 36, 48 vagy 60 hónap? Ezt Ön dönti el.

Könnyen tervezhető

Fix havi részletek – megfizethető és könnyen tervezhető megoldás.

Személyes

Személyre szabott lízing, tanácsadási szolgáltatásokkal együtt.

Naprakész

Egyszerűen lecserélheti eszközeit, amikor szükséges.

Lízing – maradjon rugalmas

Az a biztonság, amellyel tervezhet, de mégis rugalmas maradhat, nemcsak üzleti tevékenységéhez elengedhetetlen, hanem lízingszerződéséhez is szükséges. A lízingnek köszönhetően eszközeit egy előre megállapodott futamidőre lízingeli.

A futamidő lejártával eldöntheti, hogy megszünteti a szerződést és visszaszolgáltatja a lízingelt eszközt, vagy másik lehetőségként meghosszabbíthatja szerződését, és továbbra is használhatja a jól bevált technológiát.

Minden garancia- és jótállási jogosultságot (eladói és gyártói jótállások) átruházunk Önre. Ez azt jelenti, hogy ha meghibásodások lépnek fel, vagy garanciát kell érvényesítenie, nem kell a rajtunk keresztüli ügyintézésre időt pazarolnia. Ehelyett közvetlenül az eladóhoz vagy gyártóhoz fordulhat. 

Amikor a viszonteladó partner együttműködési keretszerződést ír alá a GRENKE-vel, a beszerzési ár általában 24 órán belül kifizetésre kerül. Ez ennyire egyszerű.

Többféle eszközt finanszírozunk, mint gondolná

Biztonsági és riasztórendszerek

Vállalatánál a munkavégzési helyek tele vannak értékes berendezésekkel, vagyis értelemszerűen védelmet kell biztosítani ezeknek. A biztonsági rendszerek, a riasztórendszerek és a figyelőkamerák elvégzik ezt a munkát – a GRENKE pedig a finanszírozásért felel.

Garázsipari berendezések

Műhelyében különböző eszközök és gépek veszik körül, melyek megkönnyítik munkáját. Valójában a GRENKE is ezt teszi – a megfelelő finanszírozáson keresztül.

Targoncák

Az Ön szakterülete a nehéz dolgok mozgatása - ennek elvégzéséhez targoncákra van szüksége. Ezeknek a gépeknek nagy teherbírásúaknak kell lenniük, hiszen minden nap óriási tömegek hordozását végzik. Segítségünkkel minden nehézséget meg tud oldani, ha finanszírozásról van szó.

LED-es technológia

Ön fénnyel árasztja el a világot. A LED technológia nemcsak páratlan módja annak, hogy kihangsúlyozzuk egy helyiség egyes részeit, de óriási teret enged a kreativitásnak és az innovációnak is. De azt be kell látni, hogy nem éppen olcsó. Ránk ezen a téren is számíthat. A GRENKE jóvoltából a magas költségek nem jelentenek problémát.

E-kerékpárok

Szeretné elkerülni, hogy órákig a forgalmi dugóban ragadjon? Tenni akar környezetért és egészségéért? Mi lenne, ha vállalata kerékpárokat lízingelne, köztük a legújabb e-kerékpárokat? A GRENKE jóvoltából támogathatja munkatársai egészségét és boldogságát.

Kávégépek

Egy csésze kávéval, amelyet gombnyomásra lehet adagolni, nagyszerűen indul bármely nap. Ráadásul így az ebéd utáni fáradtságon is könnyen túl lehet lendülni. Osztozzon ebben az érzésben munkatársaival, és finanszírozzon kávégépeket velünk.

IT hardverek

Napjainkban a mobil eszközök szerves részét képezik a munkahelyi hétköznapoknak, azonban az eszközök, a szerverek és a memóriák nem olcsók. Mi tisztában vagyunk ezzel – ezért segítünk a finanszírozásukban.

Fénymásolók, nyomtatók

A másológépeket és a nyomtatókat folyamatosan használják az irodákban. Ebből fakadóan strapabíróaknak kell lenniük. Azonban a csúcsminőségű eszközök gyakran nagyon drágák. A GRENKE jóvoltából ez mégsem jelent problémát. Könnyedén finanszírozhat másológépeket és nyomtatókat a GRENKE-n keresztül.

Szoftverek

Már rendelkezik a hardverekkel - most már csak az alkalmazásokra van szüksége. Hiszi vagy sem, még szoftvereket is finanszírozhat a GRENKE segítségével. 

Takarítási technológia

Ragyogó tisztaság mindenkor – érdemes ennek jegyében tevékenykedni! De hogyan lehet ezt elérni? Padlósúroló gépekkel, porszívókkal és magas nyomású mosókkal. A GRENKE jóvoltából bármit finanszírozhat.

Multimédia berendezések

A multimédiás berendezésekre a legkülönfélébb területeken van szükség. Ebbe a kategóriába tartoznak a projektorok, a monitorok és a projektorvásznak, valamint a monitortartók, a fejhallgatóállványok és az egyéb eszközök. Ezek mindegyikét finanszírozhatja a GRENKE-n keresztül.

Kompresszorok

A kompresszorokat a legkülönfélébb területeken használják, az építési helyszínektől kezdve a műhelyekig, de takarítás céljára is. Mindegy, hogy mihez van szüksége kompresszorra, ha a költségekről van szó, csökkentjük az Önre nehezedő nyomást. A GRENKE jóvoltából könnyedén finanszírozhatja berendezéseit.

Telekommunikációs eszközök

A gördülékeny kommunikáció elengedhetetlen a mindennapi üzleti tevékenység során, ezért segítünk Önnek a telekommunikáció finanszírozásában.

Hotel felszerelés

Takarítógépek, szállodai szoftverek, szobabútorok...ha szállodát üzemeltet, jó sok dologra kell gondolnia. Mégis van valami, ami miatt nem kell aggódnia, ez pedig a finanszírozás. Ugyanis a GRENKE gondoskodik róla.

Elektronikus pénztárrendszerek

Ön az értékesítésért él – és emiatt állja a versenyt. A megfelelő elektronikus pénztárrendszer segíthet talpon maradni. Ehhez a rendszerhez tartoznak a számítógépes alapú pénztárgépek, a vezérlőpanelek, a szkennerek, a nyugtanyomtatók és a kasszafiókok is. De hogyan tudja finanszírozni a rendszert? Velünk.

Orvosi eszközök

Az emberek egészsége elsődleges fontossággal bír az Ön szemében. Fontos, hogy támaszkodni tudjon az Ön által használt berendezésekre. Ránk is támaszkodhat, ha orvostechnikai eszközök finanszírozásáról van szó.

Bérmentesítő gépek

Vállalata számtalan levelet küld ki napi szinten. Ezek mindegyikét lepecsételni fáradságos munka. Ezért van szüksége egy bérmentesítő gépre. Hogyan tudja finanszírozni? Nagyon egyszerű: velünk.

Audiovizuális eszközök

Ön hangzásban és képekben gondolkodik? Akkor ültesse át elképzeléseit a gyakorlatba – ehhez mindössze a megfelelő felszerelésre van szüksége. A GRENKE egyszerű módot kínál fényképezőgépek, mikrofonok és világító berendezések finanszírozására.

Kondigépek

Segít ügyfeleinek, hogy egészségesek maradjanak - ennek érdekében a megfelelő kondigépekre van szüksége. Akár csak egy futópadra van szüksége, akár a teljes fitnesztermet szeretné egy az egyben felújítani, a GRENKE-ben ideális finanszírozó partnerre talál.

Irodai bútorok

Ha bővítésben gondolkodik, az új irodai berendezések beszerzése bizony költséges mulatság lehet. A GRENKE jóvoltából finanszírozni tudja beszerzéseit, legyen szó egyetlen irodai székről vagy egy teljes fogadótérről.

1 / 20

Van egy ötlete, amely nem várhat? Nem is kell várnia.

Szerezze be a szükséges berendezést, és fogjon bele:

Forduljon az Önhöz legközelebbi GRENKE kapcsolattartóhoz.

Együttműködünk Önnel, hogy megtaláljuk a lízingelési igényeinek megfelelő megoldást – gyorsan, könnyedén és személyes odafigyeléssel.

Írja alá szerződését kényelmesen és biztonságosan - bárhol tartózkodjon is éppen.

Forduljon az Önhöz legközelebbi GRENKE kapcsolattartóhoz.

Együttműködünk Önnel, hogy megtaláljuk a lízingelési igényeinek megfelelő megoldást – gyorsan, könnyedén és személyes odafigyeléssel.

Írja alá szerződését kényelmesen és biztonságosan - bárhol tartózkodjon is éppen.

Nagy tervei vannak? Mi segítünk a megvalósításukban.

A GRENKE által kínált lízing egy éves keretfinanszírozási megállapodással még hatékonyabb.

Éves keretfinanszírozási megállapodás

Rendszeresen szüksége van finanszírozásra? Válassza a GRENKE éves keretfinanszírozási megállapodását és élvezze a kedvezményes feltételek előnyeit.

Hívjon minket

Lépjen velünk kapcsolatba:

+36 1 235 7041

H – P: 8:00 – 18:00

GRENKE: a tapasztalat bizalmat épít

Stratégiánk azoknak segíteni, akik a dolgokat mozgásban tartják. A GRENKE sokoldalú megoldást kínál - különösen kis- és középvállalkozások részére. Tapasztalatunkra bátran támaszkodhat.

Lízing partner kis- és középvállalkozások részére

A GRENKE biztosítja Önnek a vállalkozói szellemhez szükséges teret. Személyre szabottan és kedvező feltételekkel.

 

  • Megfizethető konstrukciót választhat a drága beszerzési költségek helyett.
  • Továbbra is magabiztosan tervezhet.
  • Rugalmas maradhat.

És még valami más, ami érdekelheti vállalkozását

A GRENKE szabadságot ad. Ismerje meg további megoldásainkat finanszírozási igényeinek megfelelően.