Eszköz-alapú finanszírozás

Egy vállalat esetében a legfontosabb szempont a nagyságrend. Szerintünk ez nem feltétlenül van így. Mindegy, hogy egy helyi vállalkozásról vagy a globális piac valamely szereplőjéről van szó, a GRENKE jóvoltából a berendezésének megfelelő finanszírozást fogja kapni.

Hívjon minket

Lépjen velünk kapcsolatba:

+36 1 235 7041

H – P: 8:00 – 18:00

Amire szüksége van, pontosan
az elképzelései szerint

Önnek új berendezésre van szüksége, mi pedig megfelelő finanszírozási opciókat kínálunk.

Minden vállalkozásnak

Mi biztosítjuk azt a finanszírozási opciót, amely megfelel Önnek, az igényeinek és a választott berendezéseknek.

A GRENKE dedikált kapcsolattartója készít egy személyre szabott ajánlatot, hogy tökéletesen megfeleljen az Ön elvárásainak. Kerüljük az eltérő nagyságú cégek közötti megkülönböztetést, ugyanis mi mindenkinek kínálunk valamit.

Előnyök az Ön számára

Azon gondolkodik, hogy milyen lehetőségeket biztosít Önnek a GRENKE által kínált finanszírozás? Akkor ne gondolkodjon tovább.

Gyors

Nem kell sokáig várnia az új berendezésre.

Testre szabott

Személyre szabjuk ajánlatunkat, hogy megfeleljen az Ön igényeinek.

Könnyen tervezhető

Velünk az eszközök széles választékát finanszírozhatja.

Személyes

Együttműködünk Önnel a testreszabott finanszírozás kialakításában.

Gyors

Nem kell sokáig várnia az új berendezésre.

Testre szabott

Személyre szabjuk ajánlatunkat, hogy megfeleljen az Ön igényeinek.

Könnyen tervezhető

Velünk az eszközök széles választékát finanszírozhatja.

Személyes

Együttműködünk Önnel a testreszabott finanszírozás kialakításában.

Amiket finanszírozhat

Rengeteg különféle lehetőség áll rendelkezésre az eszköz-alapú finanszírozáshoz. Vessen egy pillantást a listánkra – biztosan megtalálja azt az eszközt, amelyre vágyik. Nem találja a hőn áhított terméket? Lépjen velünk kapcsolatba.

Biztonsági és riasztórendszerek

Vállalatánál a munkavégzési helyek tele vannak értékes berendezésekkel, vagyis értelemszerűen védelmet kell biztosítani ezeknek. A biztonsági rendszerek, a riasztórendszerek és a figyelőkamerák elvégzik ezt a munkát – a GRENKE pedig a finanszírozásért felel.

Garázsipari berendezések

Műhelyében különböző eszközök és gépek veszik körül, melyek megkönnyítik munkáját. Valójában a GRENKE is ezt teszi – a megfelelő finanszírozáson keresztül.

Targoncák

Az Ön szakterülete a nehéz dolgok mozgatása - ennek elvégzéséhez targoncákra van szüksége. Ezeknek a gépeknek nagy teherbírásúaknak kell lenniük, hiszen minden nap óriási tömegek hordozását végzik. Segítségünkkel minden nehézséget meg tud oldani, ha finanszírozásról van szó.

LED-es technológia

Ön fénnyel árasztja el a világot. A LED technológia nemcsak páratlan módja annak, hogy kihangsúlyozzuk egy helyiség egyes részeit, de óriási teret enged a kreativitásnak és az innovációnak is. De azt be kell látni, hogy nem éppen olcsó. Ránk ezen a téren is számíthat. A GRENKE jóvoltából a magas költségek nem jelentenek problémát.

E-kerékpárok

Szeretné elkerülni, hogy órákig a forgalmi dugóban ragadjon? Tenni akar környezetért és egészségéért? Mi lenne, ha vállalata kerékpárokat lízingelne, köztük a legújabb e-kerékpárokat? A GRENKE jóvoltából támogathatja munkatársai egészségét és boldogságát.

Kávégépek

Egy csésze kávéval, amelyet gombnyomásra lehet adagolni, nagyszerűen indul bármely nap. Ráadásul így az ebéd utáni fáradtságon is könnyen túl lehet lendülni. Osztozzon ebben az érzésben munkatársaival, és finanszírozzon kávégépeket velünk.

IT hardverek

Napjainkban a mobil eszközök szerves részét képezik a munkahelyi hétköznapoknak, azonban az eszközök, a szerverek és a memóriák nem olcsók. Mi tisztában vagyunk ezzel – ezért segítünk a finanszírozásukban.

Fénymásolók, nyomtatók

A másológépeket és a nyomtatókat folyamatosan használják az irodákban. Ebből fakadóan strapabíróaknak kell lenniük. Azonban a csúcsminőségű eszközök gyakran nagyon drágák. A GRENKE jóvoltából ez mégsem jelent problémát. Könnyedén finanszírozhat másológépeket és nyomtatókat a GRENKE-n keresztül.

Szoftverek

Már rendelkezik a hardverekkel - most már csak az alkalmazásokra van szüksége. Hiszi vagy sem, még szoftvereket is finanszírozhat a GRENKE segítségével. 

Takarítási technológia

Ragyogó tisztaság mindenkor – érdemes ennek jegyében tevékenykedni! De hogyan lehet ezt elérni? Padlósúroló gépekkel, porszívókkal és magas nyomású mosókkal. A GRENKE jóvoltából bármit finanszírozhat.

Multimédia berendezések

A multimédiás berendezésekre a legkülönfélébb területeken van szükség. Ebbe a kategóriába tartoznak a projektorok, a monitorok és a projektorvásznak, valamint a monitortartók, a fejhallgatóállványok és az egyéb eszközök. Ezek mindegyikét finanszírozhatja a GRENKE-n keresztül.

Kompresszorok

A kompresszorokat a legkülönfélébb területeken használják, az építési helyszínektől kezdve a műhelyekig, de takarítás céljára is. Mindegy, hogy mihez van szüksége kompresszorra, ha a költségekről van szó, csökkentjük az Önre nehezedő nyomást. A GRENKE jóvoltából könnyedén finanszírozhatja berendezéseit.

Telekommunikációs eszközök

A gördülékeny kommunikáció elengedhetetlen a mindennapi üzleti tevékenység során, ezért segítünk Önnek a telekommunikáció finanszírozásában.

Hotel felszerelés

Takarítógépek, szállodai szoftverek, szobabútorok...ha szállodát üzemeltet, jó sok dologra kell gondolnia. Mégis van valami, ami miatt nem kell aggódnia, ez pedig a finanszírozás. Ugyanis a GRENKE gondoskodik róla.

Elektronikus pénztárrendszerek

Ön az értékesítésért él – és emiatt állja a versenyt. A megfelelő elektronikus pénztárrendszer segíthet talpon maradni. Ehhez a rendszerhez tartoznak a számítógépes alapú pénztárgépek, a vezérlőpanelek, a szkennerek, a nyugtanyomtatók és a kasszafiókok is. De hogyan tudja finanszírozni a rendszert? Velünk.

Orvosi eszközök

Az emberek egészsége elsődleges fontossággal bír az Ön szemében. Fontos, hogy támaszkodni tudjon az Ön által használt berendezésekre. Ránk is támaszkodhat, ha orvostechnikai eszközök finanszírozásáról van szó.

Bérmentesítő gépek

Vállalata számtalan levelet küld ki napi szinten. Ezek mindegyikét lepecsételni fáradságos munka. Ezért van szüksége egy bérmentesítő gépre. Hogyan tudja finanszírozni? Nagyon egyszerű: velünk.

Audiovizuális eszközök

Ön hangzásban és képekben gondolkodik? Akkor ültesse át elképzeléseit a gyakorlatba – ehhez mindössze a megfelelő felszerelésre van szüksége. A GRENKE egyszerű módot kínál fényképezőgépek, mikrofonok és világító berendezések finanszírozására.

Kondigépek

Segít ügyfeleinek, hogy egészségesek maradjanak - ennek érdekében a megfelelő kondigépekre van szüksége. Akár csak egy futópadra van szüksége, akár a teljes fitnesztermet szeretné egy az egyben felújítani, a GRENKE-ben ideális finanszírozó partnerre talál.

Irodai bútorok

Ha bővítésben gondolkodik, az új irodai berendezések beszerzése bizony költséges mulatság lehet. A GRENKE jóvoltából finanszírozni tudja beszerzéseit, legyen szó egyetlen irodai székről vagy egy teljes fogadótérről.

1 / 20

A finanszírozás lehetőségei

Fizessen kevesebbet, érjen el többet

A KIHÍVÁS
Egy kórház szeretné kicserélni az összes kórházi betegágyát. Azt tervezi, hogy ezt részlegről részlegre valósítja meg, és nem egyszerre.

 

A MEGOLDÁS
Egy éves keretfinanszírozási megállapodással a kórház mindig egyformán kedvező konstrukciókat élvezhet, annak ellenére, hogy a beszerzés több különböző alkalommal zajlik.

Segítségünkkel a kis vállalatok is nagy dolgokra lehetnek képesek

A KIHÍVÁS
Egy organikus élelmiszerekkel foglalkozó kis viszonteladó szeretne elektronikus pénztárrendszerre váltani. Sajnos ezek beszerzése igen költséges.


A MEGOLDÁS
Egy lízing szerződéssel a viszonteladó fix havidíjat fizet. Ez azt jelenti, hogy könnyedén megengedheti magának az új elektronikus pénztárrendszert.

Eszköz-alapú finanszírozáshoz kapcsolódó termékeink

Iparág, méret, igények – ezek azok a szempontok, amelyek miatt minden cég más és más. Ezért van az, hogy nem csak egyetlen opciót kínálunk a finanszírozásra.

Óriási tapasztalat a finanszírozás terén

1978 óta foglalkozunk irodai berendezések lízingelésével. A szakterületünkön igazi úttörők vagyunk.

A lízing az a terület, ahol igazán meg tudjuk mutatni, mire vagyunk képesek

Tevékenységünk alapja a lízing és ezt a mai napig kínáljuk. Sőt, portfóliónk azóta is folyamatosan bővül.

Minden vállalkozásnak lehetőséget szeretnénk biztosítani a berendezései finanszírozására. Ez egy olyan szolgáltatás, amelyet számos elégedett ügyfél boldogan igényel.

info

Legyen partnereink egyike

Kereskedőként bizonyára szeretne megfelelni ügyfelei igényeinek. Ezt a mi segítségünkkel meg is tudja tenni. A GRENKE partnereként különböző fizetési opciók és speciális konstrukciók állnak rendelkezésére.

A GRENKE még ennél is többet kínál

Az alábbi megoldás is érdekes lehet Önnek.