Hívjon minket

Lépjen velünk kapcsolatba:

+36 1 235 7041

H – P: 8:00 – 18:00

Visszaélés-bejelentő rendszer

A GRENKE-nél kiemelten kezeljük a jogi előírásoknak és a belső szabályoknak való megfelelést. Ebből a célból hoztuk létre a GRENKE visszaélés-bejelentő rendszert.

Csak a szabályok és normák betartásával tudjuk megakadályozni, hogy vállalatunk, munkatársaink és üzleti partnereink kárt szenvedjenek. Emiatt fontos, hogy a mulasztásokat idejekorán észleljük. Ebből a célból hoztuk létre a GRENKE visszaélés-bejelentő rendszert.

 

Ezzel az új rendszerrel a vállalat és annak munkatársai szempontjából is korrektül és megfelelő módon tudjuk kivizsgálni a szabályszegésekkel kapcsolatos figyelmeztetéseket. 

 

A bejelentő rendszer a legmagasabb szintű titoktartást biztosítja a figyelmeztetés feldolgozása során. Emellett nagy jelentőséget tulajdonítunk a korrektségnek – nemcsak a bejelentést tevő személyekkel, de azokkal az alkalmazottakkal való bánásmódot illetően is, akikre vonatkozóan az adott bejelentés terhelő, negatív állítást tartalmaz.

info

A GRENKE visszaélés-bejelentő rendszer

Ha a GRENKE Csoporttal összefüggésben lévő jogok vagy szabályok megszegésének konkrét jeleit tapasztalja, felveheti a kapcsolatot a GRENKE visszaélés-bejelentő rendszerrel.

 

Köszönjük támogatását.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy jogi okokból a GRENKE bejelentő rendszer elegendő konkrét bizonyíték hiányában nem tudja feldolgozni az adott bejelentést.

 

A GRENKE visszaélés-bejelentő rendszer használatakor különféle országspecifikus jogi követelményeket kell figyelembe venni. Amennyiben a helyi jogi követelmények megengedik, név nélkül is lehet bejelentéseket tenni.