Hívjon minket

Lépjen velünk kapcsolatba:

+36 1 235 7041

H – P: 8:00 – 18:00

Végfelhasználók finanszírozása

Egyes ügyfelek számára a készpénzes vásárlás nem opció. Annak érdekében, hogy ne üres kézzel távozzanak Öntől, kínáljon számukra más finanszírozási lehetőségeket.

Jobb teljesítmény, több bevétel

Biztosítson nagyobb rugalmasságot ügyfeleinek. Ez a nagyobb árbevételben és az ügyfelek nagyobb mértékű megtartásában fog megtérülni.

Miben tudunk segíteni?

Portfóliónk pénzügyi termékek széles skáláját tartalmazza. Ily módon ügyfeleinek lehetőségük van eldönteni, hogyan fizessenek, amikor igénybe veszik az Ön szolgáltatásait. Vagyis az Ön segítségével pénzügyi szabadságra tudnak szert tenni és lehetőségük van még többet értékesíteni.
De ez még nem minden. Nemcsak termékeinken keresztül nyújtunk Önnek támogatást, hanem akkor is számíthat ránk, amikor tanácsra és segítségre van szüksége.

Egy segítő kéz előnyei

Csak akkor tud előrelépni, ha megfelelő támogatás van Ön mögött. Ez egyszerű tény. De mi mást érhet még el ezzel a támogatással?

Személyes

Ha kérdése van, bátran forduljon kapcsolattartójához.

Tisztességes

Maximális átláthatóság – az első kapcsolatfelvételtől az aláírt szerződésig.

Gyors

Rövid feldolgozási idő és gyors, 24 órán belüli kifizetés.

Megbízható

Több évtizedes tapasztalat a pénzügyek terén.

Személyes

Ha kérdése van, bátran forduljon kapcsolattartójához.

Tisztességes

Maximális átláthatóság – az első kapcsolatfelvételtől az aláírt szerződésig.

Gyors

Rövid feldolgozási idő és gyors, 24 órán belüli kifizetés.

Megbízható

Több évtizedes tapasztalat a pénzügyek terén.

Több, mint egyszerű finanszírozás

Támogatásunk nem csupán a termékeinkre terjed ki.
Az értékesítésben is szüksége lenne egy segítő kézre? Állunk rendelkezésére.

Ügyfeleinek különleges kéréseik vannak? Mi segítünk.

Ha nem teljesen biztos abban, milyen finanszírozási opciók állnak a rendelkezésére, örömmel segítünk.

Ezen túlmenően a GRENKE dedikált kapcsolattartója szívesen segít az ügyfelekkel való tanácsadások esetén is.

De még ennél is többet kínálunk. Egyes ügyféligények villámgyors megoldásokért kiáltanak. Mi nem hagyjuk, hogy Önnek egyedül kelljen megbirkóznia ezekkel.

Ha például egy ügyfélnek rövid időn belül nagyobb mennyiségű termékre van szüksége, abban is segítünk.

Ily módon ügyfeleinek átfogó támogatást tud nyújtani.

Az Ön terméke, melyet mi finanszírozunk

Úgy véli, hogy terméke nem finanszírozható? Hadd győzzük meg ennek ellenkezőjéről! Tekintse át a finanszírozható eszközök listáját – biztosan megtalálja köztük az Ön által keresett terméket.

Biztonsági és riasztórendszerek

Vállalatánál a munkavégzési helyek tele vannak értékes berendezésekkel, vagyis értelemszerűen védelmet kell biztosítani ezeknek. A biztonsági rendszerek, a riasztórendszerek és a figyelőkamerák elvégzik ezt a munkát – a GRENKE pedig a finanszírozásért felel.

Garázsipari berendezések

Műhelyében különböző eszközök és gépek veszik körül, melyek megkönnyítik munkáját. Valójában a GRENKE is ezt teszi – a megfelelő finanszírozáson keresztül.

Targoncák

Az Ön szakterülete a nehéz dolgok mozgatása - ennek elvégzéséhez targoncákra van szüksége. Ezeknek a gépeknek nagy teherbírásúaknak kell lenniük, hiszen minden nap óriási tömegek hordozását végzik. Segítségünkkel minden nehézséget meg tud oldani, ha finanszírozásról van szó.

LED-es technológia

Ön fénnyel árasztja el a világot. A LED technológia nemcsak páratlan módja annak, hogy kihangsúlyozzuk egy helyiség egyes részeit, de óriási teret enged a kreativitásnak és az innovációnak is. De azt be kell látni, hogy nem éppen olcsó. Ránk ezen a téren is számíthat. A GRENKE jóvoltából a magas költségek nem jelentenek problémát.

E-kerékpárok

Szeretné elkerülni, hogy órákig a forgalmi dugóban ragadjon? Tenni akar környezetért és egészségéért? Mi lenne, ha vállalata kerékpárokat lízingelne, köztük a legújabb e-kerékpárokat? A GRENKE jóvoltából támogathatja munkatársai egészségét és boldogságát.

Kávégépek

Egy csésze kávéval, amelyet gombnyomásra lehet adagolni, nagyszerűen indul bármely nap. Ráadásul így az ebéd utáni fáradtságon is könnyen túl lehet lendülni. Osztozzon ebben az érzésben munkatársaival, és finanszírozzon kávégépeket velünk.

IT hardverek

Napjainkban a mobil eszközök szerves részét képezik a munkahelyi hétköznapoknak, azonban az eszközök, a szerverek és a memóriák nem olcsók. Mi tisztában vagyunk ezzel – ezért segítünk a finanszírozásukban.

Fénymásolók, nyomtatók

A másológépeket és a nyomtatókat folyamatosan használják az irodákban. Ebből fakadóan strapabíróaknak kell lenniük. Azonban a csúcsminőségű eszközök gyakran nagyon drágák. A GRENKE jóvoltából ez mégsem jelent problémát. Könnyedén finanszírozhat másológépeket és nyomtatókat a GRENKE-n keresztül.

Szoftverek

Már rendelkezik a hardverekkel - most már csak az alkalmazásokra van szüksége. Hiszi vagy sem, még szoftvereket is finanszírozhat a GRENKE segítségével. 

Takarítási technológia

Ragyogó tisztaság mindenkor – érdemes ennek jegyében tevékenykedni! De hogyan lehet ezt elérni? Padlósúroló gépekkel, porszívókkal és magas nyomású mosókkal. A GRENKE jóvoltából bármit finanszírozhat.

Multimédia berendezések

A multimédiás berendezésekre a legkülönfélébb területeken van szükség. Ebbe a kategóriába tartoznak a projektorok, a monitorok és a projektorvásznak, valamint a monitortartók, a fejhallgatóállványok és az egyéb eszközök. Ezek mindegyikét finanszírozhatja a GRENKE-n keresztül.

Kompresszorok

A kompresszorokat a legkülönfélébb területeken használják, az építési helyszínektől kezdve a műhelyekig, de takarítás céljára is. Mindegy, hogy mihez van szüksége kompresszorra, ha a költségekről van szó, csökkentjük az Önre nehezedő nyomást. A GRENKE jóvoltából könnyedén finanszírozhatja berendezéseit.

Telekommunikációs eszközök

A gördülékeny kommunikáció elengedhetetlen a mindennapi üzleti tevékenység során, ezért segítünk Önnek a telekommunikáció finanszírozásában.

Hotel felszerelés

Takarítógépek, szállodai szoftverek, szobabútorok...ha szállodát üzemeltet, jó sok dologra kell gondolnia. Mégis van valami, ami miatt nem kell aggódnia, ez pedig a finanszírozás. Ugyanis a GRENKE gondoskodik róla.

Elektronikus pénztárrendszerek

Ön az értékesítésért él – és emiatt állja a versenyt. A megfelelő elektronikus pénztárrendszer segíthet talpon maradni. Ehhez a rendszerhez tartoznak a számítógépes alapú pénztárgépek, a vezérlőpanelek, a szkennerek, a nyugtanyomtatók és a kasszafiókok is. De hogyan tudja finanszírozni a rendszert? Velünk.

Orvosi eszközök

Az emberek egészsége elsődleges fontossággal bír az Ön szemében. Fontos, hogy támaszkodni tudjon az Ön által használt berendezésekre. Ránk is támaszkodhat, ha orvostechnikai eszközök finanszírozásáról van szó.

Bérmentesítő gépek

Vállalata számtalan levelet küld ki napi szinten. Ezek mindegyikét lepecsételni fáradságos munka. Ezért van szüksége egy bérmentesítő gépre. Hogyan tudja finanszírozni? Nagyon egyszerű: velünk.

Audiovizuális eszközök

Ön hangzásban és képekben gondolkodik? Akkor ültesse át elképzeléseit a gyakorlatba – ehhez mindössze a megfelelő felszerelésre van szüksége. A GRENKE egyszerű módot kínál fényképezőgépek, mikrofonok és világító berendezések finanszírozására.

Kondigépek

Segít ügyfeleinek, hogy egészségesek maradjanak - ennek érdekében a megfelelő kondigépekre van szüksége. Akár csak egy futópadra van szüksége, akár a teljes fitnesztermet szeretné egy az egyben felújítani, a GRENKE-ben ideális finanszírozó partnerre talál.

Irodai bútorok

Ha bővítésben gondolkodik, az új irodai berendezések beszerzése bizony költséges mulatság lehet. A GRENKE jóvoltából finanszírozni tudja beszerzéseit, legyen szó egyetlen irodai székről vagy egy teljes fogadótérről.

1 / 20

Legyen partnereink egyike

Szeretne több finanszírozási opciót kínálni ügyfeleinek? Ha igen, forduljon hozzánk.

Iroda keresése

Keresse meg az Önhöz legközelebbi GRENKE irodát.

Hely kiválasztása

A hozzá tartozó elérhetőségek jelennek meg.

Partneri együttműködésre vonatkozó kérelem

Keressen minket.

Iroda keresése

Keresse meg az Önhöz legközelebbi GRENKE irodát.

Hely kiválasztása

A hozzá tartozó elérhetőségek jelennek meg.

Partneri együttműködésre vonatkozó kérelem

Keressen minket.

Minden igényt kielégítő megoldások

A lízing csak egy része annak, amivel foglalkozunk. Ismerje meg megoldásainkat.

Faktoring

Szeretne mozgósítani egy projektet vagy tovább építené portfólióját? Vonzó feltételekkel kínálunk Önnek finanszírozási lehetőségeket.