Legyünk sikeresek együtt. Fejlődjünk tovább együtt.

Szakképzettsége fontos szempont, de valójában a hozzáállása számít igazán.

Sikerünk abban rejlik, hogy úgy gondolkodunk, mint az ügyfeleink – vállalkozókként. Ezért folyamatosan keressük azokat az alkalmazottakat, akik nemcsak egy munkát szeretnének, hanem mindennap vállalkozó szellemben szeretnének tevékenykedni, munkakörüktől függetlenül. Önnek is a vérében van ez a vállalkozó szellem? Ha igen, minden lehetőséget biztosítani szeretnénk ahhoz, hogy csatlakozzon hozzánk, és együtt fejlődjünk tovább.

A GRENKE sokat vár el – akkor Ön miért ne tenné?

Sokat várunk el alkalmazottainktól. Elvárjuk tőlük, hogy elkötelezetten dolgozzanak új megoldásokon és innovatív termékeken, hogy kivételes szolgáltatással nyűgözzék le az ügyfeleket, és maximális diszkrécióval és szakmai alapossággal kezeljék az érzékeny pénzügyi kérdéseket. Cserébe igen vonzó bérezést, nemzetközi munkakörnyezetet és biztonságos jövőt kínálunk – olyan munkát, amelyen keresztül személyesen és szakmailag is fejlődhet. Ráadásul felruházzuk azzal a szabadsággal és azokkal a képességekkel is, amelyekre a független döntések meghozatalához van szüksége, emellett világosan meghatározott követelményeket és célokat tűzünk ki, valamint a felelősségvállalás lehetőségét is biztosítjuk. Elvégre számunkra ezt jelenti az, hogy vállalkozó szellemben gondolkodunk és cselekszünk.

 

Munkatársakat keresünk GRENKE csapatunkba, minden szinten: a pályakezdőktől a tapasztalt vezetőkig.

Hívjon minket

Lépjen velünk kapcsolatba:

+36 1 235 7041

H – P: 8:00 – 18:00

Alkalmazottaink különfélék, de egy dolog közös bennük – a vállalkozó szellem

A vállalkozó szellem vállalati kultúránk részét képezi – ezért olyan alkalmazottakat keresünk, akik ugyanúgy gondolkodnak, mint mi. Vagyis olyan embereket, akik nem csupán a munkájukat végzik, hanem tevékenységünk aktív részesei is. Annak érdekében, hogy együtt személyesen és szakmailag is fejlődni tudjunk.

Ennyire fontos nekünk

Biztonságos állás modern környezetben, teljesítményalapú bérezés és korrekt munkahelyi kultúra – mindez vállalatunk alapvető részét képezi. Azonban még ennél is többet teszünk annak érdekében, hogy gondoskodjunk Önről.

Egy nemzetközi vállalat

Világszerte bármelyik irodánkban dolgozhat.

Összeférhetőség

Teremtsen egyensúlyt munkahelye és családi élete között. Mi segítünk.

Gyümölcskosár

Nassoljon bátran, de csak egészségesen. Egy gyümölcskosár rendszeresen a munkatársaink rendelkezésére áll.

Rugalmas munkaidő

A nap bizonyos szakaszaiban eredményesebben dolgozik? Részünkről rendben.

Sikerorientált bérezés

Ha segíti vállalatunk fejlődését, boldogan részesítjük a sikereinkben.

Bérlettérítés

Irodáink könnyedén megközelíthetők tömegközlekedési eszközökkel. A céges autóval nem rendelkező alkalmazottak éves bérletet kapnak.

Képzési lehetőségek

A GRENKE Akadémia belső és külső képzéseket is biztosít.

Egészségmenedzsment

A GRENKE segít, hogy Ön mindig jó formában legyen: támogatjuk azokat a tanfolyamokat, amelyek segítenek, hogy hosszú, egészséges életet élhessen.

1 / 8

Melyik terület érdekli?

Nemzetközi pénzügyi szakértőként érdekes szakmai kilátásokat és kihívásokat kínálunk fő szakterületeinken.

Felkeltettük érdeklődését?

Olyan környezetet keres, amely lehetővé teszi Önnek a fejlődést? Ha igen, akkor jó helyen jár. Vessen egy pillantást állásajánlatainkra, és keresse meg azt a munkakört, amely a leginkább megfelel Önnek.

További információ rólunk

A GRENKE Csoport

Megoldásaink világszerte segítséget nyújtanak az ügyfeleknek, hogy pontosan olyan módon fejlesszék tovább vállalkozásaikat, ahogy elképzelték. Pénzügyi mozgásteret adunk nekik, ahol csak szükségük van rá, és lehetővé tesszük számukra, hogy új ötleteikkel viharos gyorsasággal hódítsák meg a piacot és az ügyfeleket. További információért kattintson a hivatkozásra.

Események

Sikeres cégként folyamatosan keresünk olyan kollégákat, akik velünk szeretnének fejlődni.