GRENKE a kereskedelemnek

Szeretné megkönnyíteni a rövid- és középtávú likviditása tervezését az értékesített áruk magas költségei és a kihívást jelentő kintlévőség-kezelés ellenére? A GRENKE tökéletes megoldásokkal rendelkezik.

A kis- és nagykereskedelem a gazdaság mozgatórugója. Ezekben az ágazatokban tapasztalható, hogy a jelentősebb forgalom online termelődik. Vajon Ön megfelelő helyzetben van ahhoz, hogy megbirkózzon a jövő által tartogatott kihívásokkal? Ügyfelei mindig kiváló minőséget, valamint kivételes ellátási kapacitást és rugalmas fizetési opciókat várnak el Öntől. A gond csupán az, hogy mindez pénzbe kerül és leköti a likviditást, amely különösen a kereskedelemben kulcsfontosságú tényező, ahol az árrések gyakran hajszálvékonyak.

A GRENKE megfelelő termékeket és személyes pénzügyi tanácsadást kínál a kereskedelmi ágazatban tevékenykedőknek. A vonzó lízingelési feltételekkel megkönnyítjük ügyfeleinek a vásárlásra vonatkozó döntés meghozatalát. A kényelmes faktoring révén folyamatosan áramlik majd a pénz a kasszába. Egyszerűen, személyre szabottan és kedvező feltételekkel.

Hívjon minket

Lépjen velünk kapcsolatba:

+36 1 235 7041

H – P: 8:00 – 18:00

Folyamatos üzletmenet

Már számos kereskedelemmel foglalkozó vállalkozás támaszkodik a GRENKE által kínált termékekre és pénzügyi tanácsadásra. Ennek egyik példája az, amikor elektronikus pénztárrendszereket és irodai kommunikációs eszközöket szeretnének lízingelni. Velünk jobb likviditásra és egyszerűbb tervezésre számíthat. Készen áll az első lépésekre?

Az Ön ötletei. A mi megoldásaink.

Megoldáskeresőnk bármely felmerülő igény esetén segít találni olyan szolgáltatást, amely tökéletesen megfelel az Ön vállalkozásának.

Találja meg a megfelelő megoldást

Miben segíthetünk?
 
Partner
Vállalat
Egyéni vállalkozó
Intézmény
Kezdő vállalkozás
 
Végfelhasználók finanszírozása
Faktoring
Likviditás vállalatok számára
Eszköz-alapú finanszírozás
Likviditás vállalatok számára
Eszköz-alapú finanszírozás
Eszköz-alapú finanszírozás
Finanszírozás kezdő vállalkozások részére
Ugrás az Ön megoldásához

Hogyan alakítja a jövőt?

Teljesítünk, hogy Ön is teljesíthessen

Napjainkban a hatékony raktári logisztika és ebből fakadóan a szükséges mennyiségek időben, minimális tőkelekötéssel történő leszállítása nélkülözhetetlen. Ez nagy mértékű automatizációt és a szükséges likviditás meglétét előfeltételezi. A GRENKE segít Önnek a lízingelésben.

Legyen szabadabb

Mi teszi a kiskereskedelmet azzá, ami? Különösen egy dolog: az ügyféligények végtelen sora és ebből fakadóan számtalan olyan apró követelmény, amely rengeteg időt vesz el Öntől. Olyan időt, amelyet elképzelései kidolgozására kellene fordítania. A faktoringnak köszönhetően szert tehet a szükséges szabadságra.

whitepaper

Az Ön igényei egyediek, akárcsak
pénzügyi tanácsadásunk.

Ha kérése, kérdése van, beszéljük meg. Örömmel segítünk Önnek személyesen is.

Népszerű termékek
a kereskedelemnek

Továbbra sem teljesen biztos abban, hogy miben tudunk segíteni? Ismerje meg a lízinghez és faktoringhoz kínált termékeinket.