GRENKE a mikro-vállalkozásoknak

Mindegy, hogy lakatosként, festőként vagy szerelőként dolgozik – mesteremberként olyan megoldásokra van szüksége, amelyeknek köszönhetően kevesebb időt kell az irodában töltenie és kevesebbet kell aggódnia a pénzügyekért. A GRENKE különféle megoldásokat kínál.

Bármennyire változatos munkakörök vannak, ezek mindegyike hasonló követelményeket támaszt kereskedelmi szempontból. Ez a szempont ugyan továbbra is a dolgok részét képezi, de egy ideális világban saját magától működne a háttérben, anélkül, hogy zavarná a fő üzleti tevékenységet. Ilyen tekintetben a GRENKE valóban le tudja venni vállairól a terhet.

Személyre szabott finanszírozási megoldások formájában nyújtunk támogatást, hogy a hajóépítők teljes mértékben a tökéletes hajógerinc megtervezésére összpontosíthassanak, a belsőépítészek a lakberendezési trendeknek szentelhessék a figyelmüket, az ortopédiai műszerészek pedig az optimális ergonómia biztosításával tölthessék idejüket. Pénzügyi tanácsadói szolgáltatásainkat az Ön mikrovállalkozásához igazítjuk. Hiszen mi pontosan úgy ismerjük a szakterületünket, mint Ön a sajátját. 

Hívjon minket

Lépjen velünk kapcsolatba:

+36 1 235 7041

H – P: 8:00 – 18:00

Gondoskodunk róla, hogy vállalkozása hasznot is hozzon

Vállalkozása nagy valószínűséggel az elhivatottságán alapul. De bármekkora megelégedéssel tölti is el munkája, nem tekinthető sikernek, ha nem keres vele pénzt. Ha most szeretne valamilyen módon befektetni vállalkozásába anélkül, hogy túl nagy nyomást helyezne pénzügyi kereteire, állunk rendelkezésére. Egy ilyen módszer lehet az eszköz-alapú finanszírozás – személyre szabott pénzügyi tanácsadással és megfelelő termékekkel.

Az Ön ötletei. A mi megoldásaink.

Megoldáskeresőnk bármely felmerülő igény esetén segít találni olyan szolgáltatást, amely tökéletesen megfelel az Ön vállalkozásának.

Találja meg a megfelelő megoldást

Miben segíthetünk?
 
Partner
Vállalat
Egyéni vállalkozó
Intézmény
Kezdő vállalkozás
 
Végfelhasználók finanszírozása
Faktoring
Likviditás vállalatok számára
Eszköz-alapú finanszírozás
Likviditás vállalatok számára
Eszköz-alapú finanszírozás
Eszköz-alapú finanszírozás
Finanszírozás kezdő vállalkozások részére
Ugrás az Ön megoldásához

Mit szeretne tenni?

Több idő a fontos dolgokra

Gyakorta előfordul, hogy amikor túl sok a munkája, nem nagyon sikerül elkészítenie a sürgős számlákat, arról nem is beszélve, hogy ellenőrizze a bejövő kifizetéseket. Szervezze ki a kintlévőségek kezelését. A GRENKE általi faktoring ténylegesen megkönnyíti a dolgát.

whitepaper

Az Ön igényei egyediek, akárcsak
pénzügyi tanácsadásunk.

Ha kérése, kérdése van, beszéljük meg. Örömmel segítünk Önnek személyesen is.

Népszerű termékek a mikro-
vállalkozások számára

Továbbra sem teljesen biztos abban, hogy miben tudunk segíteni? Ismerje meg a lízinghez és faktoringhoz kínált termékeinket.