GRENKE egyéni vállalkozók számára

Egyszerű és személyre szabott finanszírozási megoldásaink lehetővé teszik, hogy erősségeiből a lehető legtöbbet hozza ki. Mindig a legújabb berendezéseket tudja használni, és ennek eredményeként kellő mozgástere lesz a döntéseinél.

Pontosan az a támogatás, amelyre szüksége van

Az egyéni vállalkozók számára minden befektetés lehetőség és kihívás is egyben. Támogatást nyújtunk, hogy higgyen elképzeléseiben és megvalósítsa őket. Ezért megoldásaink gondoskodnak az Önnek szükséges biztonságról.

Ön az elképzeléseit hozza, mi a finanszírozást intézzük.

Bizonyára nem azért kezdett saját vállalkozásba, hogy egész nap kifizetetlen számlákat hajszoljon, vagy amiatt aggódjon, hogy vajon elegendő pénz van-e a számláján ahhoz, hogy a tervezett képzést megszervezze. A GRENKE-nél mi teljes mértékben tudatában vagyunk ennek, ezért kínálunk személyre szabott megoldásokat a likviditása megőrzésére. Ezek a megoldások az irodájába, praxisába vagy műhelyébe szükséges berendezések lízingelésétől a faktorálásig terjednek.

GRENKE – többszörösen is jó
a vállalkozásának

Személyes

Testre szabott

Egyszerű

Rugalmas

Személyes

Testre szabott

Egyszerű

Rugalmas

Megoldások, melyek épp olyan egyediek, mint Ön

Ügyfeleinek inkább személyre szabott megoldásokat kínál a „konyhakész” szolgáltatások helyett? A GRENKE-től ugyanezt várhatja el! Ez minden esetben így van: akár likviditását szeretné megőrizni, akár személyre szabott finanszírozási megoldásokat keres gépparkjához.

Hívjon minket

Lépjen velünk kapcsolatba:

+36 1 235 7041

H – P: 8:00 – 18:00

GRENKE: A TAPASZTALAT BIZALMAT ÉPÍT

A GRENKE biztosítja Önnek a vállalkozói szellemhez szükséges teret. Személyre szabottan és kedvező feltételekkel.

Partner a kis- és középvállalkozások részére

Lelkesen segítünk az olyan vállalkozóknak, akik szeretik elintézni a dolgokat. A GRENKE egy sokoldalú segítő, aki különösen a kis- és középvállalkozásokat támogatja.

Teljesen mindegy, hogy az iparban, a kereskedelemben vagy a szolgáltató ágazatban dolgozik. Tapasztalatunkra bátran támaszkodhat.

Választott termékmegoldások

Ezekkel a nagyszerű szolgáltatásokkal előremozdíthatjuk üzleti tevékenységét: