GRENKE a szolgáltatóknak

Példaértékű, ahogy leküzdi az ügyfelei által támasztott kihívásokat. De vajon ugyanilyen jól kezeli a saját kihívásait is, különösen, amikor pénzügyi mozgástere korlátozott és gyorsan kell cselekednie? Semmi gond – mivel olyan megoldásaink vannak, amelyek tökéletesen megfelelnek Önnek.

Talán egy digitális ügynökséget irányít, amelynek új laptopokat kell finanszíroznia. Vagy éppen utazási irodát működtet és bútor lízingelésében gondolkodik. Előfordulhat, hogy épp most nyitott egy fitneszstúdiót, amelyet be kell rendeznie felszereléssel. Mindegy milyen szolgáltatást nyújt, mindegyikben egy a közös: teljes mértékben az ügyfél van a középpontban. Miért ne lehetne ugyanez igaz az Ön finanszírozási megoldásaira is?

Megoldások kifejezetten Önnek. Megoldások, amelyek gyorsan elérhetők – és működnek. Megoldások, amelyeket az Ön személyes tanácsadójának szakmai tudása tesz hitelessé. Tudja meg, miért mi vagyunk a megfelelő partner az Ön számára.

Hívjon minket

Lépjen velünk kapcsolatba:

+36 1 235 7041

H – P: 8:00 – 18:00

Olyan ügyfélközpontúak vagyunk, mint Ön

Miért bennünket válasszon? A válasz egyszerű: mi magunk is szolgáltatók vagyunk – már 1978 óta. Tudjuk, milyen fontos gyors döntéseket hozni, lépést tartani ügyfeleink igényeivel, velük együtt fejlődni és néha önmagunkat is túlszárnyalni. Beszéljen velünk és élvezze a szolgáltatóknak nyújtott pénzügyi tanácsadás terén szerzett szakértelmünk előnyeit.

Az Ön ötletei. A mi megoldásaink.

Megoldáskeresőnk bármely felmerülő igény esetén segít találni olyan szolgáltatást, amely tökéletesen megfelel az Ön vállalkozásának.

Találja meg a megfelelő megoldást

Miben segíthetünk?
 
Partner
Vállalat
Egyéni vállalkozó
Intézmény
Kezdő vállalkozás
 
Végfelhasználók finanszírozása
Faktoring
Likviditás vállalatok számára
Eszköz-alapú finanszírozás
Likviditás vállalatok számára
Eszköz-alapú finanszírozás
Eszköz-alapú finanszírozás
Finanszírozás kezdő vállalkozások részére
Ugrás az Ön megoldásához

Milyen tervei vannak?

Gondolkodjon nagyban,
növekedjen jobban

Ha nagyratörő tervei vannak, nem jó, ha a fizetési határidők miatt kell aggódnia. Tegyen szert a szükséges szabadságra – pénzügyei és lelki nyugalma szempontjából is. A GRENKE által kínált faktoring a megoldás.

Ideálisan felszerelt

Szerverek, laptopok vagy kapcsolódó szoftverek – ezeket nem kell állandóan megvásárolnia. Csak lízingelje őket. Ily módon rugalmasabban tud reagálni az ügyféligényekre, amikor egy dinamikus fejlődési szakaszban van. Ennek ráadásul egy másik előnye is van, hogy berendezései mindig korszerűek lesznek.

whitepaper

Az Ön igényei egyediek, akárcsak
pénzügyi tanácsadásunk.

Ha kérése, kérdése van, beszéljük meg. Örömmel segítünk Önnek személyesen is.

Népszerű termékek
a szolgáltatóknak

Továbbra sem teljesen biztos abban, hogy miben tudunk segíteni? Ismerje meg a lízinghez és faktoringhoz kínált termékeinket.