Lízing a GRENKE-vel

Szeretné azonnal a legújabb technológiát használni, anélkül, hogy szükségtelenül tőkét kötne le? A megoldás egyszerű: lízing. Gyors, kényelmes és tökéletes - az Ön egyedi igényeihez szabva.

Lízing üzleti területünk

Akár vállalkozóként szeretne berendezéseket lízingelni és szinten tartani likviditását, akár kereskedőként vágyik kényelmes feldolgozásra és gyors készpénzforgalomra, a GRENKE-vel könnyedén kitolhatja pénzügyi határait. A kezdő lépésekhez mindössze 200.000 forint nettó beszerzési ár is elegendő.

Lízing - kifejezetten Önnek

Elképesztő, mi mindent tud lízingelni: szervereket az IT-rendszerekhez, elektronikus pénztárrendszereket a kiskereskedelemhez, bútorokat az új irodájába vagy a második kirendeltségébe. Velünk ezek mindegyikét, sőt, sok minden mást is finanszírozhat.

A rendelkezésre álló összes lehetőség közül miért érdemes a GRENKE-n keresztül lízingelnie? Mindegy, hogy orvosi praxisa van vagy kis- és középvállalkozó – mi személyesen segítünk Önnek. Egyenlő félként adunk tanácsot, kis mennyiségek esetén is vonzó konstrukciókkal, gyors és professzionális feldolgozást biztosítva.

Nem csoda, hogy mostanra a vezető vállalatok közé tartozunk az ún. small-ticket IT eszközök finanszírozása területén Európában. 

Önnek kérdései vannak – mi megválaszoljuk őket

Mindent a GRENKE által nyújtott lízingről

Szeretné tudni a pontos részleteket? Keresse fel oldalunk GYIK-részét, hogy megtudja, milyen átlátható és egyszerű a lízing a GRENKE-vel.

Termékeink

Hagyományos lízingben, vagy valami teljesen egyedi dologban gondolkodik? Ismerje meg alaposabban a GRENKE-nél rendelkezésre álló lehetőségek széles választékát.

Hívjon minket

Lépjen velünk kapcsolatba:

+36 1 235 7041

H – P: 8:00 – 18:00