Hívjon minket

Lépjen velünk kapcsolatba:

+36 1 235 7041

H – P: 8:00 – 18:00

GRENKE a gyártóknak

Globalizáció, digitalizáció, ipar 4.0 – vállalkozása sikere a stratégiai döntések meghozatalán és a gyors cselekvésen múlik. A GRENKE által kínált személyre szabott finanszírozási megoldásokkal maximális szabadságra tehet szert. 

Az új technológia új piacokat hoz létre. A felmerülő rendszerszintű zavarok új megoldásokért kiáltanak. Például a mobilitással, az energiatermeléssel, a terméktervezéssel és az információ-megosztással kapcsolatos megoldásokért. Az Ön vállalkozása milyen kihívásokkal néz szembe? 

Mindegy, hogy a gyártását szeretné rugalmasabbá tenni, a kirendeltségekből álló hálózatát szeretné összekapcsolni, vagy az ügyfélélményt szeretné tökéletesebbé tenni – az innovációval mindig pénzügyi kockázatok járnak. A GRENKE igazodik az Ön fejlődéséhez. Lízingelési és faktorálási megoldásaink olyan globálisak és rugalmasak tudnak lenni, amilyennek szeretné őket. 

Szakterületünk a változatosság

Mindegy, hogy a gépiparról vagy a vegyiparról van szó – pénzügyi tanácsadóink alaposan ismerik ágazatának különféle követelményeit és kihívásait. Együttműködünk Önnel a finanszírozási igényeinek megfelelő megoldás megtalálásában.

Az Ön ötletei. A mi megoldásaink.

Megoldáskeresőnk bármely felmerülő igény esetén segít találni olyan szolgáltatást, amely tökéletesen megfelel az Ön vállalkozásának.

Találja meg a megfelelő megoldást

Miben segíthetünk?
 
Partner
Vállalat
Egyéni vállalkozó
Intézmény
Kezdő vállalkozás
 
Végfelhasználók finanszírozása
Faktoring
Likviditás vállalatok számára
Eszköz-alapú finanszírozás
Likviditás vállalatok számára
Eszköz-alapú finanszírozás
Eszköz-alapú finanszírozás
Finanszírozás kezdő vállalkozások részére
Ugrás az Ön megoldásához

Mik a tervei?

Csinálja azokat a dolgokat, amiket igazán akar

Ha szeretne befektetni vállalkozásába, folyamatos likviditásra van szüksége. De ehhez nem kell számlákkal és fizetési határidőkkel bajlódnia. Ezt csak hagyja ránk. A GRENKE által kínált faktoring a megoldás.

Az Ön igényei egyediek, akárcsak
pénzügyi tanácsadásunk.

Ha kérése, kérdése van, beszéljük meg. Örömmel segítünk Önnek személyesen is.

Népszerű termékek a gyártásnak

Továbbra sem teljesen biztos abban, hogy miben tudunk segíteni? Ismerje meg a lízinghez és faktoringhoz kínált termékeinket.