Faktoring a GRENKE-vel

Ha a számlák szinte azelőtt kifizetésre kerülnek, hogy Ön éppen csak megírta őket, akkor valósziüleg a GRENKE által kínált faktoringról van szó. Levesszük Önről a kintlévőség-kezeléssel járó terheket, és gondoskodunk róla, hogy továbbra is könnyedén tervezhessen a likviditásával.

Faktoring üzleti területünk

GF Faktor Zrt. a GRENKE AG magyarországi faktoring cége. A kis- és középvállalkozási ágazatban tevékenykedő, bank független finanszírozóként a kintlévőségek megvásárlására szakosodtunk.

Az ideális kifizetési időszak: egy szempillantás alatt

Az ügyfelei által megszabott hosszú fizetési határidők korlátozzák pénzügyi mozgásterét? Erre van egy egyszerű megoldásunk: a GRENKE faktoring. 

Csak ruházza át ránk a kintlévőségeit. Pénzét gyorsan megkapja tőlünk, mi pedig beszedjük a kifizetéseket az ügyfelektől. Csapatunk tagjai természetesen a legnagyobb körültekintéssel járnak el, hogy az Ön és az ügyfelei közötti kapcsolat ne sérüljön. 

Teljes mértékben Ön dönti el, hogy minden kintlévőséget a faktoring részeként kezeljünk, vagy csak néhány kiválasztott kintlévőséget, esetleg az egy bizonyos összeg feletti kintlévőségeket.

Önnek kérdései vannak – mi megválaszoljuk őket

Mindent a GRENKE által nyújtott faktoring szolgáltatásról

Szeretné tudni a pontos részleteket? Keresse fel oldalunk GYIK-részét, hogy megtudja, milyen átlátható és egyszerű a faktoring a GRENKE-vel.

Termékeink

Szelektív faktoring vagy csak egy keretszerződés? Itt mindent megtudhat termékeinkről.

Hívjon minket

Lépjen velünk kapcsolatba:

+36 1 211 3980

H – P: 8:00 – 18:00