GRENKE a társas vállalkozásoknak

Lízing az erőforrások megőrzése érdekében. Faktoring az állandó likviditás biztosítása érdekében. Pénzügyi tanácsadók, akik pontosan tudják, mire van szüksége vállalkozóként. Tulajdonképpen ez a GRENKE – dióhéjban.

Egy kíméletlen piaci versenyben szinte levegőt venni sincs ideje az embernek. Az új technológiák és új munkakörnyezetek állandó befektetést követelnek meg.
Mindezek közepette hogyan lehetséges megőrizni a pénzügyi stabilitást?

A válasz: kiváló eszköz lehet ezen cél eléréséhez a GRENKE szolgáltatásainak igénybevétele, aki az Ön tapasztalt finanszírozási partnere.

A GRENKE megkönnyíti Önnek
a dolgokat.

Vállalkozóként nem végez félmunkát – ha pedig pénzügyekről van szó, akkor különösen nem. A GRENKE megbízható finanszírozási forrás a vállalkozók számára – gyorsan, könnyedén és verhetetlen előnyöket kínálva nyújt támogatást.

Megbízható

Egyszerű

Átlátható

Személyes

Megbízható

Egyszerű

Átlátható

Személyes

Szolgáltatásaink segítenek a fejlődésben

Legyen szó területi értékesítésre szánt 3D nyomtatókról és laptopokról vagy éppen vendéglátóipari eszközökről, a GRENKE finanszírozási megoldásaival növelheti eredményességét, javíthat versenyhelyzetén és tökéletesebb munkahelyi légkört teremthet.

GRENKE: A tapasztalat bizalmat épít

A GRENKE biztosítja Önnek a vállalkozói szellemhez szükséges teret. Személyre szabottan és kedvező feltételekkel.

Az Ön sikere motivál bennünket

1978 óta lelkesen segítünk az olyan vállalkozásoknak, akik szeretik elintézni a dolgokat. A GRENKE egy sokoldalú segítő, aki támogatja a kis- és középvállalkozásokat. 

Teljesen mindegy, hogy az iparban, a kiskereskedelemben vagy a szolgáltató ágazatban dolgozik. Tapasztalatunkra bátran támaszkodhat.

Választott termékmegoldások

Ezekkel a nagyszerű szolgáltatásokkal előremozdíthatjuk üzleti tevékenységét:

Hívjon minket

Lépjen velünk kapcsolatba:

+36 1 235 7041

H – P: 8:00 – 18:00