GRENKE az egészségügynek

Nemcsak a betegei iránti elkötelezettség fontos – praxisa, klinikája vagy egészségügyi létesítménye pénzügyi helyzete is egészséges kell, hogy legyen. A GRENKE hatékony receptet tud felírni finanszírozáshoz és a likviditás növeléséhez.

Az egészségügyi ágazat legtöbb intézményére speciális korlátozások vonatkoznak. Az Ön pénzügyi mozgásterét is rendkívüli módon korlátozzák a normál árak, az átalánydíjak és a szabályozások? Emellett meglehetős nyomás is nehezedik Önre, hogy nyereségesen működjön?

A GRENKE lehetővé teszi Önnek, hogy teljes mértékben az alaptevékenységére, betegeire és az ápolásra helyezhesse a hangsúlyt. Az egészségügyi ipar tapasztalt partnereként tudjuk, hogyan stabilizálhatja cash flow-ját - akár egy praxist szeretne megszerezni, akár orvostechnikai eszközöket szeretne lízingelni. Együtt személyre szabott megoldást találunk az Ön előtt álló konkrét kihívásra.

Egyenlő felek közötti partneri viszony

A demográfiai változások, valamint a kezelések és gyógymódok terén tapasztalható áttörések mind azt jelentik, hogy az egészségügy még fontosabb ágazat lesz a jövőben. Ugyanakkor az innovációra és a hatékonyságra nehezedő nyomás is egyre nagyobb és nagyobb - akárcsak az orvosok, kórházak és egészségügyi létesítmények számára nyújtott professzionális pénzügyi tanácsadás iránti igény. Mi pontosan ebben segítünk. Keressen minket bizalommal!

Az Ön ötletei. A mi megoldásaink.

Mindegy, mik az igényei, megoldáskeresőnk segít találni olyan szolgáltatást, amely tökéletesen megfelel az Ön vállalkozásának.

Találja meg a megfelelő megoldást

Miben segíthetünk?
 
Partner
Vállalat
Egyéni vállalkozó
Intézmény
Kezdő vállalkozás
 
Végfelhasználók finanszírozása
Faktoring
Likviditás vállalatok számára
Eszköz-alapú finanszírozás
Likviditás vállalatok számára
Eszköz-alapú finanszírozás
Eszköz-alapú finanszírozás
Finanszírozás kezdő vállalkozások részére
Ugrás az Ön megoldásához

Hívjon minket

Lépjen velünk kapcsolatba:

+36 1 235 7041

H – P: 8:00 – 18:00

Személyre szabott jó közérzet

Optimálisan felszerelt

A legkorszerűbb diagnosztikai és kezelőberendezésekkel intézménye óriási előnyt élvezhet. Megfelelő megoldást kínálunk orvostechnikai eszközök beszerzésére: a lízinget.

whitepaper

Az Ön igényei egyediek, akárcsak
pénzügyi tanácsadásunk.

Ha kérése, kérdése van, beszéljük meg. Örömmel segítünk Önnek személyesen is.

Népszerű termékek az egészségügyi ágazatnak

Továbbra sem teljesen biztos abban, hogy miben tudunk segíteni? Ismerje meg a lízinghez és faktoringhoz kínált termékeinket.