„GO GREEN” ESZKÖZÖK FINANSZÍROZÁSA

Jövőorientált befektetések - egyszerűen a GRENKE rugalmas finanszírozási megoldásaival.

KÉSZEN ÁLL EGY ZÖLDEBB JÖVŐRE?

Számos módja van egy vállalat ökológiai lábnyomának csökkentésére. A saját termelésű villamos energiától az energiatakarékos technológiák használatán át a fenntartható mobilitásig minden ajtó nyitva áll Ön előtt. A GRENKE rugalmas finanszírozási ajánlataival támogatja Önt a zöldebb jövő felé vezető úton.

E-mobilitás

Energiahatékonyság

Önellátás

E-mobilitás

Energiahatékonyság

Önellátás

ÖN MENNYIRE (E-)MOBIL?

Az elektromobilitás egyre fontosabbá válik a vállalkozások számára. Az elektromos járművek számos előnnyel járnak, beleértve a nagyobb energiahatékonyságot, az alacsonyabb üzemeltetési költségeket és a jobb környezeti egyensúlyt. Személyre szabott finanszírozási lehetőségekkel könnyítjük meg az e-mobilitásra való átállást. Az e-biciklitől az e-mobilitáshoz kapcsolódó töltési infrastruktúráig - a GRENKE-vel Ön a holnap mobilitásába fektet be.

E-bike

Szeretne erőforrásokat kímélő módon eljutni A-ból B-be?  Személyre szabott finanszírozási megoldásokkal segítjük az e-biciklire való átállást. Ön teker - mi gondoskodunk a finanszírozásról.

Töltőállomások és fali töltők

Válassza egyedi finanszírozási modellünket a töltőállomások vagy fali töltők beszerzéséhez. Kínáljon lehetőséget alkalmazottainak az elektromos eszközeik töltésére.

ÖN MENNYIRE ENERGIAHATÉKONY?

Számos módszer létezik egy vállalkozás energiahatékonyságának javítására. A LED világítástól a napelemes vagy fotovoltaikus rendszereken át az akkumulátor alapú tárolókig. Ön is tenne lépéseket az önellátás és energiahatékonyság felé? Egyeztessünk!

LED világítás

Az energiamegtakarítás a világítás kiválasztásával kezdődik. A GRENKE finanszírozási megoldása megkönnyíti vállalkozásának a LED világításra való átállást.

Napelemes és fotovoltaikus rendszerek

Tegye jövőbiztossá vállalkozását egy fotovoltaikus rendszerrel: legyen Ön az áramszolgáltató és csökkentse energiaköltségeit.

KEZDJEN KLÍMABARÁT JÖVŐT A GRENKE-VEL ÉS NE HALOGASSA KÉSŐBBRE

Önnek megvannak az ötletei, nekünk megvan hozzá a finanszírozási megoldásunk. A GRENKE-nél tudjuk, hogy az új, erőforrás-takarékos technológiára való átállás nagyon költséges lehet. Hiszünk abban, hogy a zöld jövő nem múlhat a finanszírozáson. Ezért támogatjuk széleskörű beruházásait rugalmas termékkínálattal. Legyen szó e-bike finanszírozásról, töltőállomások telepítéséről vagy megújuló energia felhasználásáról irodaházában - tegyük meg együtt a megfelelő lépéseket a fenntarthatóság felé.

A GRENKE-VEL VALÓ LÍZINGELÉS ELŐNYEI

Felelősségteljes

Mindig úgy viselkedünk, mintha az Ön vállalkozása a miénk lenne. Elszántan, felelősségteljesen és előrelátóan.

Személyes

Szakértelmünkkel segíthetünk a zöld átalakulásban.

Rugalmas

A lízing az Ön egyedi igényeihez igazodik.

Felelősségteljes

Mindig úgy viselkedünk, mintha az Ön vállalkozása a miénk lenne. Elszántan, felelősségteljesen és előrelátóan.

Személyes

Szakértelmünkkel segíthetünk a zöld átalakulásban.

Rugalmas

A lízing az Ön egyedi igényeihez igazodik.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Hívjon minket

Lépjen velünk kapcsolatba:

+36 1 235 7041

H – P: 8:00 – 18:00