Hívjon minket

Lépjen velünk kapcsolatba:

+36 1 211 3980

H – P: 8:00 – 18:00

Finanszírozás vállalatok számára

Szeretne valami újat kipróbálni? Akkor rajta! A stabil pénzügyi háttér biztosítja az ehhez szükséges biztonságot. Honnan tud szert tenni rá? Tőlünk.

Velünk megőrizheti fizetőképességét

Legyünk őszinték: minden vállalkozást a pénz visz előre. Amint bejön valamennyi, már el is kell költeni valamire. Időnként előfordul, hogy elfogynak a tartalékaink. A GRENKE-nek köszönhetően azonban nem kell küszködnie.

A várható és a váratlan helyzetekre

Minden cégnek vannak működési költségei, például számlák, hiteltörlesztések és bérek. Ezenkívül vannak a váratlan, nem tervezett kiadások. Segítünk Önnek, hogy ne kelljen a megtakarításaihoz nyúlnia.

A vállalkozások számára kínált pénzügyi megoldásunkkal megőrizheti likviditását. Minden vállalkozásnak mások a szükségletei, ezért kínálunk különösen változatos termékeket. Vagyis bármilyen ágazatban tevékenykedik is, rendelkezni fog a szükséges szabadsággal - amikor szeretné.

A GRENKE által kínált előnyök

A finanszírozás már önmagában előny. De a GRENKE által nyújtott finanszírozás még ennél is többre képes.

Egyszerű

Ha a likviditásról van szó, mi mindent egy kézből biztosítunk Önnek.

Testre szabott

Ránk számíthat – személyre szabott megoldások az Ön igényeinek megfelelően.

Könnyen tervezhető

Projektjeit késedelmek nélkül valósíthatja meg.

Likvid

Tőkemegtakarítás és pénzügyi szabadság.

Egyszerű

Ha a likviditásról van szó, mi mindent egy kézből biztosítunk Önnek.

Testre szabott

Ránk számíthat – személyre szabott megoldások az Ön igényeinek megfelelően.

Könnyen tervezhető

Projektjeit késedelmek nélkül valósíthatja meg.

Likvid

Tőkemegtakarítás és pénzügyi szabadság.

Hogyan működhet?

A jó ötletek csak még jobbak lehetnek

A KIHÍVÁS
Egy szállodaláncnak van pár ígéretes ötlete a bővítéshez. Szeretné ezeket az opciókat készenlétben tartani, amíg eljön az ideje, hogy belevágjon. Ugyanakkor nem akar hozzányúlni a tőkéjéhez.

A MEGOLDÁS
A szállodalánc lízingen keresztül finanszírozza a berendezéseket. Ezáltal megőrizheti saját tőkéjét.

A dolgok zökkenőmentes alakulásához

A KIHÍVÁS
Mielőtt egy papírgyártó elkezdhetné a gyártást, sok pénzt kell nyersanyagokra költenie. Azonban ettől függetlenül fizetnie kell az alkalmazottak bérét és minden egyéb működési költséget is.
 
A MEGOLDÁS
Azáltal, hogy a GRENKE rövid időn belűl megfinanszírozza a cég számláit, nem kell várnia a pénzre. Ez biztosítja az alkalmazottak bérét a jelentős befektetés ellenére is, és jobb beszerzési feltételeket tesz lehetővé az engedmények által.

Könnyedén megbirkózhat a nagy dolgokkal

A KIHÍVÁS
Egy kis ügynökség megrendelést kap egy hosszú fizetési határidőt megszabó vállalati ügyféltől. Az ügynökségnek nincs elegendő belső erőforrása az elvárt munkamennyiség teljesítéséhez, ezért ideiglenesen szabadúszókat vesz fel.

A MEGOLDÁS
A faktoringgal az ügynökségnek nem kell aggódnia a vállalat által megszabott hosszú fizetési határidő miatt. Időben ki tudja fizetni a szabadúszókat, anélkül, hogy előzetes kifizetésekre lenne szüksége.

Jól felszerelt

A KIHÍVÁS
Egy orvosi praxis sok pénzt költ bérszámfejtésre. Ennek eredményeként nincs elegendő pénze új berendezésekre.

A MEGOLDÁS
A lízingnek köszönhetően a praxis számára kivitelezhető, hogy vásárlás helyett megfelelő áron lízingeli a szükséges az eszközöket.

Termékeink

Olyan megoldást keres, amellyel ki tudja elégíteni pénzügyi szükségleteit? Nekünk van néhány. Termékeink között biztosan talál olyat, amely megfelel Önnek.

GRENKE: megtaláljuk Önnek
a megoldásokat

Önnek az a dolga, hogy megoldásokat találjon. Nekünk pedig az, hogy biztosítsuk ezeket Önnek. Évtizedek óta ezzel foglalkozunk – tulajdonképpen ez a szenvedélyünk.

Partner a likviditáshoz

A GRENKE jó ideje együttműködik a vállalkozásokkal. Olyan megoldásokat biztosítunk, amelyekkel magasabbra törhet. Honnan tudjuk, mire van szüksége? Onnan, hogy mi magunk is vállalkozók vagyunk.

A likviditásnak köszönhetően nagy dolgokat érhet el. Mivel számos projektje ezen múlik, fontos, hogy mind a folyamatos, mind a rövidtávú pénztartalékokra támaszkodni tudjon. Velünk ez nem probléma.

Sok mindenre van megoldásunk

A finanszírozás fontos dolog, de azért nem minden. Természetesen vannak megoldásaink más pénzügyi problémákra is.