Hívjon minket

Lépjen velünk kapcsolatba:

+36 1 235 7041

H – P: 8:00 – 18:00

Csak a minőség képes kiállni az
idő próbáját

A minőség a képességeket, a lelkesedést és az ügyfelekre való teljes odafigyelést egyaránt megköveteli. Egy minőségirányító rendszer biztosítja az ehhez szükséges keretrendszert. Természetesen az ilyen rendszer kizárólag tanúsított és rendszeresen frissített lehet. Itt bővebben olvashat a GRENKE tanúsítványairól és díjairól.

ISO 9001:2015 tanúsítvánnyal rendelkező minőségirányítási rendszer

A GRENKE minőségirányítási folyamatai az ISO 9001 szabvány szerinti minősítéssel rendelkeznek 1998 óta. Továbbfejlesztési folyamatainkat képzéssel és belső tájékoztató foglalkozások keretein belül működtetjük. A minősítő partnerünk, a TÜV Süd által végzett rendszeres auditok és újraminősítés gondoskodik róla, hogy minőségirányítási rendszerünk mindig naprakész legyen.

 

Bátran tekintse meg aktuális Lízing ISO 9001:2015 tanúsítványunkat.

ISO 9001:2015 tanúsítvánnyal rendelkező minőségirányítási rendszer

A GF Faktor Zrt. „A” minősítést kapott az OPTEN-től az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplőjeként, mivel üzleti partnerként különösen alacsony kockázatot jelent. A kis- és középvállalkozások kategóriájában a magyar cégeknek csupán 3,15%-a tudta ugyanazt a minősítést megszerezni, mint a GF Faktor Zrt. 

 

Legfrissebb tanúsítványunk.